Νέα

gcompris 2.4

Σήμερα ξεκινά η κυκλοφορία της έκδοσης 2.4 του GCompris.

Βελτιστοποιήσαμε το μέγεθος όλων των πακέτων για όλες τις πλατφόρμες και το σύνολο των εικόνων για τις λέξεις (~30% μικρότερο).

Εάν απενεργοποιήσατε την αυτόματη λήψη και θέλετε να έχετε το πλήρες σετ των εικόνων, θα πρέπει να μεταβείτε στη Διαμόρφωση και να κάνετε κλικ στο "Λήψη πλήρους συνόλου εικόνων λέξεων".

Το κείμενο "Έχει εγκατασταθεί το πλήρες σύνολο των εικόνων λέξεων" εμφανίζεται παρακάτω όταν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Οι φωνές εισαγωγής των Νέων Νορβηγικών προστέθηκαν από τους Karl Ove Hufthammer και Øystein Steffensen-Alværvik. Οι φωνές της γλώσσας Μαλαγιαλάμ ολοκληρώθηκαν από την Aiswarya Kaitheri Kandoth.

Έγινε ενημέρωση πολλών εικόνων από πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Διορθώσαμε επίσης ορισμένα σφάλματα στις δραστηριότητες 'Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας', 'Ο κύκλος του νερού' και Watercycle και 'Σειρά των φρούτων'.

Όπως συνήθως, θα βρείτε τα πακέτα αυτής της νέας έκδοσης για GNU/Linux, Windows, Raspberry Pi και MacOS στη σελίδα λήψεων. Αυτή η ενημέρωση θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο Android Play store, στο αποθετήριο F-Droid και στο Windows Store.

Σας ευχαριστούμε,
Timothée & Johnny

Όλα τα νέα