Новини

gcompris banner

Привіт,
Добрі новини для користувачів Mac: нарешті маємо нову версію GCompris для OSX !

Останньою версією GCompris для OSX була 0.52, випущена 3 роки тому. З того часу ніхто з команди не міг оновити версію, оскільки у нас не було відповідного обладнання. Завдяки Бодевайну з Krita Foundation, у нас тепер є малий Mac Mini, старий, але достатньо добрий для наших пакунків. Для вивчення цієї нової системи, оновлення системи збирання і створення пакунка розробникам знадобилося лише декілька днів напруженої роботи.


Цей пакунок було зібрано і перевірено на OSX 10.13. Якщо ви можете спробувати його на іншій версії OSX, будь ласка, повідомте нам, чи працює він на ній.

Пакунок для встановлення .dmg можна отримати на сторінці пакунків.

Цього разу ми вирішили не розповсюджувати пакунок за допомогою крамниці програм. Щодо версії для iOS, то вона потребуватиме ще певного часу, і у нас все ще немає пристрою для її тестування.

Зауваження: цей пакунок засновано на GCompris версії 0.95. Його зібрано на основі найсвіжішої версії Qt (5.12.0), використання якої може призвести до певних регресій. Нами виправлено усі помічені недоліки, але деякі з виправлень все ще лишаються виправленнями у версії, розробка якої ще триває. Деякі вправи не працюють як слід (checkers, braille, braille_alphabet, algorithm), але ми випустимо нову версію наступного місяця. У ній ці незначні вади буде виправлено.

Дякуємо усім вам,
Timothée — Команда GCompris

Усі новини