Донирајте

Вие, вашите деца или вашето училиште го сакате Жикомпри. Можете да го поддржите проектот со донација.

Развојот на софтвер одзема многу време, а потребен е хардвер и други трошоци.


Ако сакате да го поддржите развојот на Жикомпри, ве молиме станете покровител на Жикомпри на Patreon:

☀ Станете покровител

Исто така, можете да го донирате износот по ваш избор на KDE:

Донирајте на KDE


Ви благодариме што поддржувате слободен софтвер во образованието.


Patreon

Благодарност до сите што го поддржаа Жикомпри на Patreon!
The Baiel Family

Alexey Vazhnov ☀ Artem Ivanov ☀ Federico Sogaro ☀ Patrick Nafarrete ☀ Sebastian Beschke ☀ Sebastian Tur

Albert Astals Cid ☀ Aman Kumar Gupta ☀ Cyrille Largillier ☀ Ilya Diallo ☀ Jona ☀ Karl Ove Hufthammer ☀ omare ☀ PlayKodo - Aprendizaje Digital ☀ roman_the_ant ☀ Stephen Paul Weber

Alexandre Coulot ☀ Ali Nasser Alawaji ☀ egorguslyan ☀ Errepunto ☀ Jean Domas ☀ Matias Lavik ☀ Sebastian Blei ☀ Scott D'Vileskis ☀ Silviu Marin-Caea ☀ Simon Chatain ☀ svuorelaGCompris Thank-you